Cégbemutatás

A SziFire Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (rövid elnevezés: SziFire Kft.) 2004. március 1-én alakult. Székhelye: 1104 Budapest, Bodza utca 37. fsz.1.

Alapítástól fő tevékenysége mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás. E tevékenység keretén belül az ausztriai székhelyű, tűzoltó gépjárműveket, tűzoltó berendezéseket, tűzoltó felszereléseket gyártó és forgalmazó Rosenbauer International AG. részére biztosította-biztosítja a magyarországi piaci jelenléthez szükséges műszaki alátámasztást.

A cég fő tevékenysége mellett tűzoltó és kárelhárító eszközök, felszerelések területén nagykereskedelemmel is foglalkozik.

2014. július 24-én vette át a társaság a Holmatro Rescue Equipment B.V. magyarországi kizárólagos képviseletét. A képviseleti tevékenység teljes körű, azaz a termékek értékesítését és értékesítés utáni szolgáltatásokat, valamint a kapcsolódó műszaki tanácsadást is magában foglalja. Javítási és felülvizsgálati tevékenységünket az illetékes katasztrófavédelmi szerv M002/01/2014 számon nyilvántartásba vette. A Holmatro eszközökkel kapcsolatos értékesítési, javítási és felülvizsgálati feladatokat az új telephelyünkön – 1149 Budapest Mogyoródi út 32. – végezzük, de természetesen lehetőség van – műhelyautónk igénybevételével – helyszíni felülvizsgálatra, javításra is.

A társaság legfontosabb partnerei:

Rosenbauer International AG.

Holmatro Rescue Equipment B.VBM

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Hesztia Kft. (Rosenbauer képviselet)

Különböző tűzoltóságok (hivatásos, létesítményi és önkéntes)

Hivatásos katasztrófavédelmi szervezetek

Önkéntes katasztrófavédelmi és mentő szervezetek

 

SziFire Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.

Székhely: 1104 Budapest, Bodza u. 37. fsz. 1.

SziFire Kft. Holmatro képviselet és szerviz

Telephely: 1149 Budapest, Mogyoródi út 32.