Új, kompakt és kis tömegű kézi tápegységek

  • 2014. december 5.

Vehicle_Rescue_News_images_630_300_q94_Hand-pumps_VR_EUR_NewsA Holmatro bevezeti új kompakt kézi tápegységeit különféle hidraulikus mentőeszközök működtetésére, melyek különböző mentési helyzetekben használhatók, kezdve a gépjármű mentéstől egészen a katasztrófa-elhárításig. A kiváló minőségű alumíniumból készült tápegységek üvegszállal megerősített karral rendelkeznek és bár kis tömegűek, mégis robosztusak. Ezáltal könnyű a hordozásuk és védettek az esetleges sérülésektől.

Nagyobb áramlás és extrák

A nagyobb olajáramlás lehetővé teszi a felhasználók gyorsabb cselekvését. Ezenkívül több felhasználóbarát kiegészítő is segíti a mentést végzők munkáját: egyedi nyomásra-kioldó szerkezet a tápegység karjának működtetésére, kényelmes, puha tapintású markolat, hidraulika olajszint kijelző és beépített tölcsér az olajfeltöltéshez.

Különböző típusok

A kézi tápegységek használhatók egyszeres vagy kettős működtetésű eszközökhöz, ezenkívül elérhetők olyan különleges típusok is, melyek a Holmatro hidraulikus PowerShore támaszrendszerét, illetve a HDR 50-es ajtónyitót működtetik. Lábbal működtethető tápegység is létezik. Ezzel az új sorozattal a Holmatro megoldást kínál a felhasználók számára különleges mentőeszközeik működtetésére, valamint a tápegység biztonsági tartalékot is jelent a teljes mentőkészlet részeként.

forrás: holmatro.com