Quattro tápegységek

  • 2015. február 2.

A Holmatro kibővítette Spider sorozatát az új Quattro tápegységekkel

Quattro

Az új Quattro tápegységek bevezetésével a Holmatro még több lehetőséget kínál Spider sorozatával. A nagy olajkapacitásnak köszönhetően ezek a tápegységek képesek bármely négy mentőeszköz egyidejű működtetésére és többszörös működésű eszközök egymást utáni működtetésére, beleértve a legnagyobb mentőhengereket is. A mentést végzők 3 különböző típus közül választhatnak: benzinmotoros, elektromos, vagy benzinmotoros, de elektromos indítású tápegységek.  

A nagy olajkapacitás mellett a Quattro tápegységeknek számos más felhasználóbarát jellemzője is van, pl. a lágy tapintású hordozó fogantyú, a beépített szintjelző az olajszint gyors és egyszerű ellenőrzésére, valamint a választható LED világítás, amely segíti a csatlakozók szét-, illetve összecsatlakoztatását a sötétben. Szabvány szerint mindegyik tápegység CORE technológiás.

A Spider sorozatról

A Holmatro Spider sorozatú tápegységeiben 3 fokozatú szivattyú technológia valósul meg, mely gyorsabb eszközműködtetést tesz lehetővé a leggyakrabban használt üzemi nyomás tartományban. Ezt a szivattyú második fokozatában létrejövő nagyobb olajáramlás teszi lehetővé, így nő a mentési folyamat gyorsasága. A sorozat 4 fő modellből áll, melyeket különböző funkciókkal lehet testre szabni. Ezek lehetnek pl. a tömlőorsók, a gyors kioldású és rögzítésű konzol, mellyel könnyen hozzáférhetővé válik a tápegység a mentő járműben, és az ECO suttogó üzemmód, mely csökkenti a zajszintet és az olajfelhasználást. Mindegyik tápegység erős kerettel van ellátva, mely véd a kemény ütésektől és esésektől.