A HNE Technologie AG innovatív termékei a közelgő kiállításokon

  • 2020. január 24.

A HNE Technologie AG célja, hogy innovatív termékeit minél szélesebb körben megismertesse az érdeklődőkkel, ezért a közeljövőben számos rendezvényen is megtalálhatjuk őket:

2020. február 4-5. – Európai Rendőrségi Kongresszus – Berlin

 Visszatérő kiállítók ezen a rendezvényen, ahol most legújabb termékeiket vonultatják föl, továbbá előadást fog tartani Stephan Cerny vezérigazgató „Tűzoltás a rendőri erőknél” címmel.

Figyelembe véve a rendőri és a speciális alakulatok feladatait az előadás és a stand is az újonnan bevezetett, HiGUARD néven forgalmazott könnyű tűzoltó rendszerre, valamint a Vario Protection moduláris rendszerre (VPS) koncentrál.

A HiGUARD sorozat részei: a HiGUARD 2, HiGUARD 4 és HiGUARD 6 készülékek, melyek szénszálas kézi tűzoltó eszközök. Mivel működtetésükhöz nem szükséges külső sűrített levegős palack, a HiGUARD rendszerek könnyebbek, mint a piacon elérhető hasonló termékek, így ideális választást jelentenek a rendőri és speciális erők számára.

A Vario Protection (VPS) egy rugalmasan konfigurálható, automata tűzoltó rendszer. Pl. az egyes modulok az ügyfél igényeinek megfelelően beépíthetők páncélozott járművekbe is, és ez a műszaki jellemzője különösen érdekes lehet a speciális erők szempontjából

2020. február 18-20. – GPEC® – Frankfurt

 Általános Rendőri Felszerelések Kiállítása és Konferencia
General Police Equipment Exhibition & Conference

 

A HNE csapat ezen a rendezvényen is a Rendőrségre koncentrál, a konferenciával egybekötött kiállításon bemutatják a legújabb HiGUARD és VPS termékeket.

2020. június 15-20. – Interschutz – Hannover

 

 

A 2020-as kiállítási naptár fő eseménye.

A tűzoltó és mentőszolgálatok számára a legnagyobb, 5 évente megrendezésre kerülő esemény egy különleges élmény lesz a HNE partnereinek. Bemutatásra kerülnek a hordozható tűzoltó rendszerek, pl. HiPRESS Carbon, valamint motoros rendszerek is, pl. MFU 40-50 Barracuda.

A HNE standnál a látogatók egy új digitális innovációval is találkozhatnak majd, mely üdvözli és odavonzza az érdeklődőket.

Amennyiben szeretne személyes megbeszélést folytatni a HNE szakértőivel a fenti kiállítások bármelyikén, időpont egyeztetés céljából keresse a SziFire Kft-t!