Találkozzunk az Interschutzon

  • 2020. február 21.

Tisztelt Partnereink!

Meghívjuk Önöket a Holmatro standjára az Interschutz-on, mely a világ vezető nemzetközi kiállítása a tűzoltóságok és mentőszolgálatok részére. A kiállítás 2020. június 15-20. között kerül megrendezésre Hannoverben, Németországban. Itt megtekinthetik a Holmatro legújabb innovációit, illetve végig követhetik a műszaki mentő verseny fordulóit is (beltéri kiállítási terület és külső helyszín ).

Holmatro műszaki mentő verseny

Ez lesz a második nemzetközi műszaki mentő verseny az Interschutz-on. A hatnapos rendezvényen a világ minden tájáról érkeznek majd mentőcsapatok, akik a legújabb BMW modellekbe beszorult ’igazi’ sérülteket fogják kimenteni, Holmatro mentőeszközök segítségével. A három nyertes csapat fantasztikus értékű, 50.000 eurós összdíjazásban részesül!

Program

A műszaki mentő verseny egy tanulási folyamat nemcsak a résztvevő csapatok, de a látogatók számára is. Jöjjenek és nézzék meg a csapatoknak nyújtott oktatást, mielőtt hozzákezdenek saját kihívásuk teljesítéséhez! A különleges programok weboldalon pedig megnézhetik a versenyző csapatok beosztását, így szurkolhatnak kedvenc csapatuknak! Az eseményről élő közvetítés is lesz, ezért feltétlenül kövessék a Holmatro-t a közösségi médiában, hogy naprakészek maradjanak!

Találkozzunk az Interschutz-on!