Új Holmatro termékek

  • 2020. április 20.

 Új Holmatro termékek

Tisztelt Partnereink!

Ebben a kihívásokkal teli időben nagyon örülünk, hogy pozitív hírekkel szolgálhatunk. A Holmatro új termékekkel jelent meg a mentőeszközök piacán, ezek a következők:

  • új kombinált szerszám
  • új ajtó befeszítő
  • új hátizsák tápegység
  • új kereszt-támasz készlet.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk az eszközök előnyeit és legfontosabb tulajdonságait.

CT 5150 kombinált szerszám

A Holmatro bemutatja a CT 5150-es kompakt és nagy teljesítményű kombinált szerszámát vágáshoz, feszítéshez, összeszorításhoz és húzáshoz Az új CT 5150 kombinált szerszám ötvözi a nagy maximális vágóerőt kategóriájának legnagyobb feszítő, illetve vágási nyílásával.

Az új CT 5150 kombi szerszámnak levehető feszítőcsúcsai vannak, mindkét pengéjén két egyedi támasztófoggal. Ezek vágáskor még jobban belenyomódnak az anyagba, ezzel segítik a szélesebb anyagok bent tartását a vágópofák között.

A CT 5150 kombinált szerszám optimális teljesítmény – tömeg aránnyal rendelkezik: az EN és az NFPA szabványok szerint minősített, és kategóriájában tömege a legkisebb, valamint a legjobb vágási teljesítmény eredményeket érte el.

Az új CT 5150 CORE technológiával készül, ezáltal gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a hidraulikus tápegységekhez.

DR 200 ajtó befeszítő henger

Az új, kompakt és erőteljes Holmatro ajtó befeszítők kombinálják a nagy feszítőerőt és a hosszú löketet, lehetővé téve a legrugalmasabb ajtók kinyitását is. A DR 200-at befelé nyíló ajtókhoz fejlesztették ki, de – kézi ajtónyitó szerszámmal kombinálva – kifelé nyitható ajtókhoz is használható.

Az új ajtó befeszítő, amely egy speciális körmös emelő, lapos talppal és emelőkörömmel rendelkezik, így könnyen behelyezhető az ajtó és a keret közé. A 90 fokos szögben behelyezett szerszámot a kezelő az ajtó melletti helyzetből biztonságosan működtetheti.

A DR 200 kettős működésű hidraulikus szerszám optimális kontrollt biztosít a dugattyú kimenő és bejövő mozgása felett. Az eszköz CORE és EVO 3 akkumulátoros változatban is készül.

GBP 10 EVO 3 Hátizsák-tápegység

 

A Holmatro új hátizsák-tápegysége egy kicsi, könnyű, akkumulátorral működtetett tápegység, amely CORE csatlakozással rendelkezik. A kompakt tápegység optimális rugalmasságot biztosít a Holmatro CORE szerszámaival való alkalmazáshoz. A hátizsák-tápegység a jól ismert és bevált EVO 3 technológiát alkalmazza, ugyanazt az akkumulátort használja, mint az összes többi EVO 3 szerszám.

A szivattyút és az akkumulátort egy praktikus hátizsák tartalmazza, amelyet egy ember könnyen hordozhat. A készlet károsanyag kibocsátás-mentes, így zárt terekben is biztonságosan használható, például alagutakban, vonatokban, vagy összeomlott épületekben. IP 54 védettségének köszönhetően az új hátizsák-tápegység a portól és minden időjárási körülménytől védett.

A tápegység tényleges, felhasználható olajtartalma 425 cm3. Ez elegendő ahhoz, hogy szinte az összes Holmatro CORE szerszám működtethető legyen vele, a nagyobb (teleszkópos, és kettős) hengerek kivételével.

XRS 01 Cross Ram kereszt-támasz készlet

Az új Holmatro XRS 01 kereszt-támasz készlet mentőhengerekhez lett kifejlesztve, hogy megkönnyítse a keresztirányú feszítést. Ez egy olyan technika, amely – a mentőhengerek használatánál – segít nagyobb helyet létrehozni egy deformált járműben, illetve segíti az autókarosszéria eredeti alakjának visszaállítását.

Az új kereszt-támasz készletet úgy tervezték, hogy elősegítse a műszerfal, a tető vagy a B-oszlop visszanyomását. A kereszt-támasz nagyobb felületre osztja el a terhelést, így megakadályozza a mentőhenger befúródását az autó belső részeibe.

A készlet két támaszt tartalmaz a mentőhenger megtámasztásához: a kisebbet az autó műszerfalához vagy a tetőhöz, a nagyobbat pedig az autó hátsó üléséhez.

Letölthető dokumentumok