Új TFT (Task Force Tips) termék

  • 2020. május 7.

KLEAN/pak

Tisztelt Partnereink!

A korona vírus elleni védekezés új szakaszában lassan újra indulnak az üzletek, vállalkozások; de egyben fölmerül a kérdés: „Hogyan nyissunk biztonságosan?” A TFT (Task Force Tips) egy új terméke segítséget nyújt ebben. Már több, mint 50 éve a TFT életmentő, illetve vagyon megóvó eszközöket gyárt. Az új – szabadalmaztatás alatt lévő – TFT KLEAN/pak tömeges fertőtlenítő rendszer is ezt a vonalat képviseli.

Az Amerikában gyártott KLEAN/pak kiválóan alkalmazható szinte bármilyen közepes vagy nagy területű hely fertőtlenítésére, melyet az önkormányzati, kereskedelmi és ipari felhasználók biztonságosan, hatékonyan és gyorsan el tudnak végezni, mindössze fertőtlenítőszerre (COVID-19, MERS, SARS vírusok), kerti tömlőkre és vízre van szükség. A lehetséges felhasználási kör szinte végtelen, pl. kiskereskedelmi bevásárlókocsik, kültéri felszerelések, szennyvízkezelő teherautók, épületek bejáratai, szabadtéri ülőhelyek szállodákban és éttermekben, üzemi konyhák, medencék, parkok, stadionok, tornatermek, golf kocsik és csónakok.

A TFT rendszerhez hasonló jelenleg nincs a piacon. Nagyobb kültéri területekre és felszerelésekre, illetve lefolyóval rendelkező belterekre tervezték. Olyan helyekre, melyeket kézi vagy kerti permetezőkkel kényelmetlen megtisztítani. A kézi permetező palackok tisztítása túl sok időbe telik. A kerti permetezők hatékonyabbak, de azokat folyamatosan pumpálni kell és újratölteni. Bár vannak hátizsákos és ágyú stílusú kültéri permetezők is, ezek sok energiát, újratöltést és speciális járműveket vagy felszerelést igényelnek, így az egyes rendszerek ára jelentős összegre rúghat.

A KLEAN/pak ennek töredékéért elérhető, tehát kis- és nagyvállalkozások számára is. Ráadásul a cégek azonnal kinyithatnak, mert tudják, hogy dolgozóik és vendégeik is biztonságban vannak.

Letölthető dokumentum