SIPE Baby Rescuer

  • 2020. június 5.

Újabb eszközzel bővült cégünk termékpalettája: SIPE Baby Rescuer. A SIPE egy olyan gyermek stabilizáló és mentő készlet, mely elsősorban közlekedési baleseteknél segíti a mentőcsapatot, a gyermekülésben utazó sérült ellátása kapcsán. A termék és a hozzá kapcsolódó oktatás egy olyan aktuális kérdésre adja meg a választ, hogy „Miként lehet a sérült gyermekeket immobilizálni, illetve biztonságosan kórházba szállítani rögzített protokoll szerint?”

A SIPE gyermek immobilizáló és mentő készlet biztosítja a fej, a nyak és a törzs megfelelő rögzítését a különböző vészhelyzetekből történő kimentés, illetve szállítás során. Polytraumatizált gyermekek ellátására tervezték.

Nagyon örülünk, hogy a SIPE magyarországi bemutatáskor pozitív visszajelzéseket kaptunk. Több orvos is véleményezte a terméket, többek között a Baleseti Intézet Gyermekosztályának főorvosa. A Magyar Gyermekmentő Alapítványtól pedig már meg is kaptuk az első készletekre szóló megrendelést. Az alapítvány titkára elmondta, hogy nemcsak a Gyermek Mentőorvosi Kocsikban (Gyermek MOK) tervezik elhelyezni a SIPE rögzítő készletet, hanem beépítik a gyermekellátást oktató képzésekbe is.

A részleteket megtekinthetik honlapunkon.