Cégünk részt vett a VIII. Biztonságpiac Konferencián és Kiállításon.

  • 2021. június 15.

Az idei Biztonságpiac 2021 konferenciát a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac.hu rendezi meg. A korábbi konferenciákhoz hasonlóan néhány cég – köztük a SziFire Kft. is – lehetőséget kapott termékeinek bemutatására.

Mi a Holmatro cég új akkumulátoros szerszámsorozatának a Pentheon szériának egyik szerszámát a PCT50 (https://szifire.hu/termekek/pct50/) kombinált szerszámot mutattuk be. Szintén a Holmatrotól kiállítottuk a GBP 10 EVO 3 (https://szifire.hu/termekek/gbp-10-evo-3-akkumulatoros-hatizsak-tapegyseg-akkumulator-nelkul/) akkumulátoros hátizsák-tápegység egy CT 5111 (https://szifire.hu/termekek/ct-5111/) kombinált szerszámmal.

Bemutattuk továbbá a HNE cég HiGUARD 4 (https://szifire.hu/termekek/higuard/) „hátizsák” tűzoltó készülékét, amely rendkívül hatékony petárda és fáklyatüzek, vagy Molotov koktélok,- illetve speciális fúvókája révén Bengáli tüzek oltására.

Érdeklődésre tartott számot a SIPE Baby Rescuer (https://szifire.hu/termekek/sipe/) amely egy olyan gyermek immobilizáló és mentő készlet, mely biztosítja a fej, a nyak és a törzs megfelelő rögzítését a különféle vészhelyzetekből – közlekedési balesetek, gázolások, magasból esések – történő kimentés, illetve szállítás során.

A melegre való tekintettel sikere volt a SuperVac cég V16-BD-SP (https://szifire.hu/termekek/v16-bd-sp/) akkumulátoros ventillátorának, amelyet ha bekapcsoltunk a hűsítőnél kicsit erősebb, de rövid ideig kellemes légáramlatot biztosított.

Reveal FirePRO (https://szifire.hu/termekek/reveal-firepro//) hőkamerát is többen megnézték, annak ellenére, hogy kis mérete miatt szinte fel sem tűnt az asztalunkon.

Biztonságpiac 2021 Konferencia és Kiállítás szabadtéri bemutatóján is részt vettünk, partnerünk a Magyar Légi Tűzoltó és Életmentő Egyesület által, mivel az ő Opel Vivaro járművében is van egy beépített és általunk forgalmazott HNE gyártmányú MFU 40-50 Barracuda típusú (https://szifire.hu/termekek/mfu-40-50-hicafs/) nagynyomású oltóberendezés, valamint egy GCT 51111 EVO 3 (https://szifire.hu/termekek/gct-5111-evo/) akkumulátoros kombinált szerszám.