ÚJ HOLMATRO TERMÉK BEVEZETÉSE: AZ ELSŐ AKKUS MINI VÁGÓ

  • 2022. június 30.

MINIMÁLIS HELYIGÉNY, MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

A Holmatro bemutatja az első akkumulátoros mini vágót a műszaki mentőeszközök piacán. Ez a kompakt, könnyű eszköz könnyen használható szűk helyeken és minimális helyet igényel a mentőjárműben való elhelyezésnél. Innovatív kialakítása maximális mozgásszabadságot és optimális vágási teljesítményt biztosít. A Holmatro akkumulátoros mini vágó minden mentőkészletet teljessé tesz.

VEZETÉK NÉLKÜLI KIVITEL

Könnyű felvenni, szállítani és tárolni: az akkumulátoros mini vágó azonnal működésre kész. Nincs szükség többé tápegységre és tömlőre, ezáltal idő takarítható meg, valamint rengeteg súly és hely spórolható a hordozó járművön. A hatékony hajtástechnológiának köszönhetően egyetlen akkumulátorral akár 70 vágás is végezhető. Az akkumulátor és a töltő a METABO által fejlesztett Cordless Alliance System (CAS) részét képezik, ezáltal kompatibilisek más professzionális akkumulátoros szerszámokkal.

KIVÁLÓ VÁGÁSI TELJESÍTMÉNY

A sokoldalú mini vágó olyan járműalkatrészek vágására használható, mint az autópedálok, kormánykerekek és fejtámlák. De az erős szerszám könnyedén átvág betonacélon (USAR), kerítésen, acélrudakon és láncokon is. A Holmatro egyedi ferde vágási koncepcióját alkalmazták az új minivágónál is: pengéit ferdén helyezték el, ami nagyobb szabadságot biztosít a szerszám pozicionálásában. Mindkét penge markolatfogai extra „harapást” tesznek lehetővé vágás közben.

OPTIMÁLIS SZERSZÁMVEZÉRLÉS

A szerszám akár egy kézzel is kényelmesen tartható és használható. A mini vágó elmozdulás arányos sebességszabályozással rendelkezik: a gomb enyhe megnyomásakor a sebesség alacsony a gombot tovább nyomva a sebesség fokozatosan növekszik. A gomb elengedésekor a motor leáll – így értékes akkumulátor kapacitás takarítható meg. A beépített LED lámpa is automatikusan be- és kikapcsol a szerszámmal együtt.

Bármely mentőcsapat elsősegélynyújtói gyorsan cselekedhetnek ezzel a vezeték nélküli CCU10 mini vágógéppel – függetlenül attól, hogy a többi szerszámuk is akkumulátorról vagy külön tömlőről és tápegységről működik.

További információért keresse fel a   holmatro.com/mini-cutter webhelyet .