Szerviz

A SziFire Kft. mint a Holmatro Rescue Equipment BV magyarországi képviselete, biztosítja az összes Holmatro által gyártott eszköz szervizhátterét.

A szerviz tevékenység magában foglalja

  • az új eszközök (szerszámok és tápegységek) üzembe helyezését,
  • a termékek (szerszámok, tápegységek, tömlők, emelő és tömítő párnák és vezérlőegységeik) időszakos – éves – felülvizsgálatát,
  • a termékek karbantartását,
  • a meghibásodott termékek javítását.

A szervizszolgáltatáshoz mind tárgyi mind személyi feltételekkel rendelkezünk, tevékenységünk, az illetékes katasztrófavédelmi szerveknél regisztrálva van.

A szervizműhely 1101 Budapest, Gép utca 4. alatt található, és rendelkezik a Holmatro által előírt általános és célszerszámokkal, mérőeszközökkel.

 

 

A felülvizsgálati tevékenységet és kisebb javításokat – igény esetén – műhely gépkocsinkkal a partnerek telephelyén végezzük.

Nagyobb javítások kizárólag műhelyünkben történnek.

Az elhasználódó alkatrészekből raktárkészlettel rendelkezünk, de a javításhoz – tekintettel a rendkívül széles termékkörre és a ritka esetszámra – alkatrészt a gyártótól rendelünk.

Szervizünk – a képviseleti szerződésben előírtaknak megfelelően – csak és kizárólag gyári alkatrészeket használ és szerel be. Nem Holmatro eredetű alkatrész használata garancia, illetve szavatosság vesztét eredményezi, illetve felülvizsgálat esetén csak eredeti alkatrészeket tartalmazó termék kaphat megfelelő minősítést.

A Holmatro hivatalos képviselőinek, illetve szervizeinek teljes körű műszaki hátteret biztosít, így a termékhez szállított kezelési és karbantartási utasításokon kívül – internetes elérés útján – rendelkezésünkre áll a mentőeszközök alkatrész katalógusa, a termékcsoportok javítási karbantartási előírásai, és CertiSafe felülvizsgálati és karbantartási előírásai.

A szerviz – az általános szerszámokon kívül – rendelkezik a Holmatro által előírt és gyártott mérőeszközökkel:

  • nyomásmérők a szerszámok ellenőrzéséhez,
  • nyomás és átfolyás mérő a tápegységek vizsgálatához
  • mobil tesztkeret a hidraulikus szerszámok vizsgálatához és minősítéséhez.

A szerviz tevékenység végzését a Holmatro gyári képzéshez köti. Az elvégzett technikusi, vagy mérnöki szintű képzésről a képviselő cégre és a kiképzett személyre vonatkozó, regisztrációs számmal ellátott diplomát és szervizkártyát ad ki, amely 3 évig érvényes.

A Holmatro divízióvezetője, ezen belül a szerviztevékenység vezetője a Holmatro regisztrált szervizmérnöke.

 

Tanúsítványaink

A nagyobb méretért kattintson!