HOSTARELINE

HOSTARELINE – útvonal jelző

A HOSTARELINE világító útvonal jelző számos helyen alkalmazható, pl. alagutakban, pincékben, folyosókon, parkolókban és más sötét vagy füsttel teli helyiségekben, sérültek felkutatására vagy a kárhelyszínhez vezető hozzáférési útvonal megjelölésére. A HOSTARELINE valós igényeket elégít ki: nevezetesen azt, hogy nagyon gyorsan tiszta eligazodási / látási viszonyokat teremt. A HOSTARELINE egy ellenálló és megerősített világító vezeték, így ellenáll a különféle húzásoknak és taposásnak a mentési műveletekben. Földre helyezhető vagy falra akasztható, ezáltal jelez, megjelöl és irányít.

Az eredeti HOSTARELINE rendszer két részből áll:

  • Világító vezeték (5-200 m), mely különböző színekben és ellenálló képességgel rendelhető. Az egyes darabok egymáshoz csatlakoztathatók.
  • Tápegység, mely biztosítja a vezeték világítását: ez lehet folyamatos vagy villogó. Beállítható a fény görgetésének iránya, sebessége és intenzitása is.

Az új HOSTARELINE rendszer egyetlen részből áll: a módosított kábeldobba integrált belső áramellátás biztosítja a dobra szerelt vezeték világítását. Így a termék ellenállóbb és könnyebben hordozható.

HOSTARELINE-FX: a tűzoltók számára kifejlesztett változat rendkívül nagy szakítószilárdságú és max. 200 °C-os környezetben használható.

Letöltendő dokumentumok: