Oltócsáklya

Oltócsáklya        (Extinguishing Pike Pole)

INNOVATÍV MEGOLDÁS A BELSŐ TÜZEK MEGFÉKEZÉSÉRE. EGYESÍTI A CSÁKLYA KÉZI SZERSZÁMOT A VÍZKÖD LÁNDZSÁVAL, ÍGY VIZET JUTTAT A NEHEZEN ELÉRHETŐ HELYEKRE.

FŐBB JELLEMZŐK:

Tűzoltók tervezték tűzoltók számára

Az oltócsáklyát hivatásos tűzoltók tervezték, a belső tüzek szakértői, akik hatékony munkája a rendelkezésre álló eszközök funkcionalitásától függ. Az oltócsáklya egy sokoldalú romboló kézi szerszám, amely megoldást nyújt abban az esetben, ha gyorsan kell vizet juttatni nehezen hozzáférhető területekre.

Gyors reagálás

A behatolás és a víz eljuttatása egyszerre történik, ez segíti a tűzoltókat a gyors cselekvésben vészhelyzetek esetén, és nem kell két különböző szerszámot cserélgetniük.

Sokoldalú romboló / tűzoltó szerszám

A Fire-Max oltócsáklyája egy nagyszerű eszköz pl. kőtörmeléken való átjutáshoz, vagy zárt terekbe történő bejutáshoz – helyzetfelmérés, illetve cselekvési terv készítése érdekében.

Fejlett mérnöki munka

A Fire-Max oltócsáklya a legjobb minőségű fémötvözetből készül, ezért elismerten erős szerkezet, hosszú élettartammal. Könnyűsúlyú és jól kiegyensúlyozott. Kiváló minőségű oltósugarat biztosít, melyet precíz golyós szelep vezérel.

MŰSZAKI ADATOK:

Vízszállítás:                        150 l/perc

Max. üzemi nyomás:       25 bar

Oltósugár:                         90°

Csatlakozó:                       Storz 25 vagy GW 1”

Hosszúság:                        1500 mm

Tömeg:                              5 kg

 

Letölthető dokumentumok: